Disney Junior breidt nog meer uit! Vanaf vandaag vind je Disney Junior terug in het Digital Basic pakket van Proximus waardoor de distributie groeit van naar 82%. Daarna volgt er vanaf 2 februari 2015 nog meer Disney Junior pret: vanaf dan zendt het kanaal niet minder dan vijf uren langer uit en kunnen de avonturen van Mickey, Minnie, Jake en Sofia dagelijks gevolgd worden tussen 06u00 en 24u00.

Disney Junior is de eerste ervaring van de allerkleinsten met de knowhow van Disney: het vertellen van prachtige verhalen met de meest magische personages die ze graag delen met hun familie. Disney Junior is een ludiek, vrolijk, muzikaal en kleurrijk kanaal vol optimisme. Een universum van vertrouwen en ontdekking begeleid door hartelijke personages zoals Mickey, Minnie, Jake en Sofia. Het kanaal laat de kindjes van twee tot zeven jaar toe om de eerste stappen te zetten in de wondere wereld van Disney via beeld en muziek en met respect voor de ontwikkeling van de allerkleinsten en het aanmoedigen van interactie tussen verschillende generaties.

Bij Proximus is Disney Junior te vinden op kanaal 136 in zowel Vlaanderen als Brussel. Bij Telenet is Disney Junior in Vlaanderen te vinden op kanaal 38 en in Brussel op kanaal 128. Disney Junior kun je ook volgen via de leuke Disney Junior app die gratis op iTunes kan gedownload worden. Deze app werd speciaal ontwikkeld om kinderen op een aangename en educatieve manier te entertainen met leuke, uitdagende spelletjes op basis van dagelijkse thema’s.

Disney Junior maakt deel uit van de Walt Disney Company, het nummer één entertainmentmerk ter wereld. Daarnaast is het bedrijf terug te vinden in de top tien van ’s werelds grootste en sterkste merken. TWDC bestaat uit vijf onderdelen waaronder parks en resorts, studio’s, merchandise, interactive en tv- en mediadistributie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 25 landen met meer dan 6000 werknemers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: