2015 was een buitengewoon jaar voor Kozzmozz waarin ze hun 20-jarig bestaan in het Belgische nachtleven vierden. Ze deden dit op verschillende locaties als een boot in de Gentse haven, de Artcube en hun thuisbasis Vooruit. Het werden één voor één uitverkochte en memorabele feesten. Al meer dan 20 jaar houdt Kozzmozz hun publiek in de ban van intergalactische reizen en futuristische sounds en daar komt nog lang geen einde aan. Op deze eerste editie van 2016 gaat de reis verder in de Vooruit en ze hebben opnieuw de meest vooruitstrevende en gevestigde artiesten van het moment geselecteerd voor hun verdere exploratie van techno in al zijn vormen.

De line-up wordt aangevoerd door een unieke samenwerking tussen twee zwaargewichten uit de scene waarbij Ben Sims een back-to-back set zal brengen met Truncate. Of hoe de Engelse techno scene verenigd wordt met de Amerikaanse.

Naast deze bijzondere gig, zullen de Kozzmozz space kadetten ook getrakteerd worden op niet één maar twee spetterende live-acts, Ctrls & Tadeo. Beiden zijn getekend op onze resident Kr!z’ Token Records, een label dat nog steeds uitblinkt op wereldniveau. We zijn ook zeer verheugd te kunnen melden dat Kr!z genoeg hersteld is om jullie opnieuw naar onze Planet K te gidsen met zijn steeds uitmuntende selectie.

En ook onze andere resident Spacid kent de techno sounds van Planet K heel goed aangezien hij al van bij het begin deel uitmaakt van onze exploraties. Hij is dan ook perfect geplaatst om het ruimteveer naar de juiste baan in het techno universum te loodsen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kozzmozz: Through the Planetary Void
Datum: 
Zaterdag 19 maart 2016
Locatie: 
Vooruit, gent
Meer over