Anke Buckinx brengt nu vanavond de laatste aflevering van het magazine Honderd Hete Vragen en mag terugblikken op een bijzonder gesmaakt seizoen. Gemiddeld stemden 204.000 kijkers zondag in de late avond (omstreeks 23.30 uur) af op 2BE voor informatieve reportages rond seks en relaties. Het programma piekte regelmatig tot zo’n 340.000 kijkers.

Honderd Hete Vragen is ook populair op 2BE.be. Het is zelfs één van de meest bezochte minisites op onze website. Op maandagavond, wanneer de nieuwe fragmenten uit en extra info over de zondag-aflevering telkens online geplaatst worden, neemt het aantal surfers steeds toe.

De reportages van zondag:
Recent onderzoek toonde aan dat hoe meer seks je hebt, hoe vaker je geneigd bent om te masturberen. Dus zowel mannen als vrouwen blijven masturberen, ook als ze een relatie hebben. Veel Vlamingen blijken dat echter een probleem te vinden. Voor één van hen regelde presentatrice Anke Buckinx een erotische fotoshoot - zodat diens vriend geen excuus meer heeft om zijn masturbatie-inspiratie elders te zoeken.

Een andere vraag, die dan vooral de mannen bezig hield, is: welke leuke sextoys bestaan er voor mannen? We organiseerden voor enkelen van hen een inwijdingsles: van penisring tot pleasure balm. Voor dames én heren, doet Anke vervolgens uit de doeken hoe je samen kan klaarkomen.

Om aan te tonen hoe goed seks en humor kunnen samengaan én om het seizoen af te ronden, zette Anke tenslotte enkele hete bloopers op een rij.

Honderd hete vragen vanavond om 22.55 uur op 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: