Sportpaleis

Zaterdag 3 mei zal de Lotto Arena tot de nok gevuld zijn voor de derde Night Of The Fight met Sugar Jackson. Snel wezen is de boodschap voor wie het boksgala mee wil maken maar nog geen plaatsen heeft gereserveerd.

Zaterdag verdedigt Sugar Jackson (27 jaar) voor de vierde keer zijn Europese bokstitel bij de weltergewichten (-66,678kg). De uitdager is de ongeslagen Oekraïner Viktor Plotnikov (30 jaar), houder van de Wereldtitel bij de GBU (Global Boxing Union). Voorafgaand aan deze titelkamp vinden 3 amateur- en 5 elitekampen plaats.

Verwacht wordt dat zaterdagavond alle 6.500 beschikbare plaatsen gevuld zullen zijn. Naast bokskenners zullen ook heel wat andere liefhebbers van deze sport met zijn speciale sfeer hun opwachting maken; onder hen ook tal van BV’s.

Wie nog aan kaartjes wil geraken, moet snel zijn. Op 1, 2 en 3 mei is er geen telefonische kaartverkoop, maar kan er wel 24/24 uur online met kredietkaart worden geboekt via www.lotto-arena.be en www.teleticketservice.com. E-tickets kunnen dan thuis worden afgedrukt.

Op de avond zelf kunnen de allerlaatste toegangskaarten worden gekocht aan de kassa’s van de Lotto Arena. Die kassa’s openen daarvoor uitzonderlijk al om 17.00 uur. De deuren van de Lotto Arena gaan om 18.00 uur open en de eerste kamp begint om 19.00 uur. De hoofdkamp start om 22.00 uur. Kaarten kosten 20, 30 en 60 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: