Fans van Laura Lynn & Frans Bauer moeten nu vooral goed opletten. Volgende week zaterdag 17 mei 2008 zal het populaire schlagerduo een gratis ‘showcase’ geven in het Wijnegem Shoppingcentrum. Vanaf 14u00 is iedereen welkom. Laura Lynn & Frans Bauer staan om 14u15 op het podium en na hun optreden is er nog ruim tijd voor een handtekeningsessie naast het podium.

Het zijn fantastische tijden voor Laura Lynn & Frans Bauer. Twee weken geleden hebben ze in de Antwerpse Zuiderkroon hun album ‘Duetten’ voorgesteld. Samen met de release van het album kreeg het duo al ‘goud’ wegens de schitterende uitlevering van meer dan 15.000 exemplaren. Ondertussen is de teller al aardig aan het oplopen wat maakt dat de full-cd ‘Duetten’ op weg is naar de ‘platina’ status. Het album ‘Duetten’ van Laura Lynn & Frans Bauer staat overigens al op 2 in de Ultratop 50. Het duo moet enkel nog dEUS laten voorgaan in de lijst.

Ondanks z’n drukke agenda en midden in z’n witte broodsweken – Frans Bauer trouwt vandaag met Mariska – heeft de Nederlandse volkszanger graag de nodige tijd en ruimte gevonden om naar Vlaanderen af te zakken. Laura Lynn is dan bijzonder opgetogen: “Een paar weken geleden hebben we voor een beperkt publiek ons album ‘Duetten’ voorgesteld in de Antwerpse Zuiderkroon. Die voorstelling was een groot succes maar Frans en ik vonden het jammer dat we niet al onze fans konden bedanken voor de jarenlange steun. Daarom organiseren we voor al onze fans een grote ‘showcase’ in het Wijnegem Shoppingcentrum, volgende week zaterdag om 14u00”, zegt Laura Lynn. Na het concert – het duo zal enkele solo nummers zingen en uiteraard ook enkele ‘Duetten’ uit het gelijknamige album – maken Laura Lynn & Frans Bauer graag tijd vrij om handtekeningen uit te delen aan hun fans en het publiek.

Wie Laura Lynn & Frans Bauer aan het werk wil zien – gratis – tijdens een unieke showcase noteert alvast zaterdag 17 mei 2008. Tussen 14u00 en 16u00 zal het duo aanwezig zijn in het Wijnegem Shoppingcentrum. Het album ‘Duetten’ van Laura Lynn & Frans Bauer is uiteraard overal te koop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: