Aanstaande vrijdag 2 november, stelt de Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn in de Antwerpse Zuiderkroon haar nieuwe single officieel voor aan de pers en het publiek. De voorbije weken heeft Laura Lynn gewerkt aan nieuw materiaal en onder zachte dwang hebben wij alvast een tipje van de sluier kunnen oplichten. “Ik heb inderdaad de voorbije weken in de studio gezeten van mijn producer Patrick Hamilton om nieuw materiaal op te nemen. Tegen de feestdagen, begin december komt er een speciale editie van mijn recente album ‘Goud Limited’. Voor het zo ver is komt er nog eerst een nieuwe single aan en die ga ik volgende week vrijdag voorstellen”, zegt Laura Lynn.

Dat Laura Lynn en haar entourage niet verlegen zitten om te stunten weten we al uit het verleden. Vorig jaar in november bracht Laura Lynn ook al een speciaal eindejaarsliedje uit. Dankzij de wonderen van de techniek en met de goedkeuring van zangeres Marva werd er een nieuwe versie gemaakt van ‘Rode rozen in de sneeuw’, een hit van Marva uit de jaren zeventig.

Amper twaalf maanden later, na die stunt kondigt Laura Lynn voor aanstaande vrijdag veel vuurwerk aan. Als we de wandelgangen mogen geloven, dan zou er een duet tussen Laura Lynn en niemand minder dan Frans Bauer in de maakt zijn. De Nederlandse superster zou – volgens de geruchtenmolen – in het grootste geheim een duet hebben opgenomen met Laura Lynn. Volgende week vrijdag is er dus meer duidelijkheid en dan zal de West-Vlaamse schlagerzangeres al haar geheimen prijs geven. Het gaat een druk najaar worden voor Laura maar ze is er helemaal klaar voor.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: