Aanstaande maandag 13 februari 2006 om 15 hr stelt de Belgische Pro-tour wielerformatie Davitamon-Lotto z'n wielerploeg voor 2006 voor aan de pers. Place to be is de Hasseltse Etias Arena waar ook voor het eerst de 'Lotto 6 daagse' doorgaat. Naast de talrijke Belgische renners zoals 'Peter Van Petegem, Nico Mattan en Wim Vanhuffel' zijn ook de Australiërs Robbie McEwen en Cadel Evens voor het eerst dit jaar terug op Belgische bodem te zien. Naast het vele sportieve nieuws haalde Davitamon-Lotto vorig jaar ook het showbizznieuws met deze ploegvoorstelling. De volslagen onbekende zangeres Laura Lynn werd bedacht en bekroond als meter van de wielerploeg.

Nu, net één jaar later, blijkt dat Marc Coucke van Davitamon-Lotto niet alleen oog heeft voor ontluikend wielertalent, in het zog heeft hij prima gegokt door de zangeres een kans te geven en te steunen vanaf het eerste moment en nog voor de lancering van de eerste single 'Je hebt me 1000 maal belogen'. Het spreekt dan ook voor zich dat Laura Lynn nu maandag opnieuw van de partij zal zijn in de Ethias Arena om aan haar tweede seizoen als meter van de wielerploeg te beginnen. Tijdens de persvoorstelling maandagavond zingt Laura Lynn uiteraard nummers uit haar dubbel platina album 'Dromen'. In april staat de schlagerkoningin als blikvanger op het eerste schlagerfestival in dezelfde Ethias Arena in Hasselt.

Maar daar stopt het verhaal nog niet mee!

Nadat Dirk Bikkembergs naam maakte via het voetbal zet een andere Belgische top-ontwerper zijn eerste stappen in het wielrennen; Nicky Vankets ontwierp - in opdracht van kledingsponsor Geert Natacha Mignon van Next Fashion - de casual kleding van de Davitamon-Lotto wielerprofs voor het nieuwe seizoen.

In aanwezigheid van Laura Lynn, ontwerper Nicky Vankets en nog tal van prominenten uit de sportwereld zal deze kledij maandagnamiddag in primeur worden voorgesteld. Nicky Vankets zal uiteraard zelf ook niet ontbreken op de afspraak. Ook Miss Belgium Beauty Céline Du Caju tekent present. Tijdens de pauze van de wieler 6 daagse is er een optreden van Laura Lynn uiteraard voorzien. Meer informatie over de wielerploeg kan je vinden op www.davitamon-lotto.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: