© Zsofia Huray

Mooi nieuws om de zomer mee in te duiken: Laura Omloop mag zich de nieuwste én jongste artiest in de Warner Music Benelux-stal heten. Eind oktober 2014 zal de inmiddels 15-jarige zangeres een nieuw album uitbrengen, haar eerste sinds 2012, verdeeld door het label Warner Music Benelux.

Fris, jong, speels en cheeky: de Laura anno 2014 is niet langer het verlegen jodelmeisje dat tussen 2009 en 2012 furore maakte met aanstekelijke kidspop maar een vlotte, hippe tiener mét smaak en persoonlijkheid in zang en stijl.

Laura Omloop bracht tussen 2010 en 2012 drie succesvolle albums uit op het label EMI en werkt nu aan een nieuw Nederlandstalig album dat zal verschijnen in België en Nederland. Momenteel nog in pre-productiefase, is de jonge artieste aan het schrijven en opnemen met producer/auteur/componist Jeroen Swinnen (o.a. Daan, Superdiesel, Novastar, Vive La Fête) die ook de productie van het nieuwe – voorlopig nog titelloze – album voor zijn rekening zal nemen. Staan op het appèl: Scherpe, clevere Nederlandstalige teksten en catchy Nederpop-melodieën.

Martin Jessurun, President Warner Music Benelux:

“We zijn erg trots op deze samenwerking. Laura heeft een prachtige stem, ontzettend veel talent en we halen met haar een rasartieste in huis. We willen met haar een langlopende carrière uitbouwen, niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland. Dit contract met Laura is geen eenmalige actie, maar onderdeel van een beleidsmatig commitment van Warner Music Benelux. Wij geloven dat investeren in lokaal talent de juiste strategie is om als industrie op lange termijn te groeien.”

Warner Music Benelux voegt met Laura Omloop een mooie, nieuwe naam toe aan haar al uitgebreide lokale repertoire met daarin o.a. Ozark Henry, Novastar, Das Pop, Bent Van Looy, Intergalactic Lovers, Geppetto & The Whales, Clouseau, Raymond van het Groenewoud e.a.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over