De Lokerse Feesten zijn bijna halverwege. Vijf dagen met prachtig weer en zeer aangename temperaturen. Dat mooie zonnige weer is ook voorspeld voor de volgende vijf dagen, maar de temperaturen gaan wel de hoogte in.

We zijn een festival dat voornamelijk in de avond en 's nachts doorgaat. De hoogste temperaturen zijn dan al achter de rug. Toch nemen we extra maatregelen tegen de voorspelde hitte.

Om het voor onze bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, activeren we daarom vanaf vandaag dinsdag 9 augustus ons hitteplan. Dit houdt het volgende in:

  1. Er zal op verschillende locaties op het plein voldoende drinkbaar water gratis beschikbaar gesteld worden. Dit wordt mee mogelijk gemaakt door Euro Tap Rent en Chaudfontaine.
  2. Bezoekers kunnen met hun bekerjeton een herbruikbare beker ophalen aan de toog. Zoals steeds krijgt elke bezoeker twee bekerjetons bij het binnenkomen.
  3. We zorgen voor extra verfrissing op het plein.
  4. Tijdens De Leukste Namiddag en de Kindernamiddag, die doorgaan tijdens de warmste momenten, zullen er extra tenten geplaatst worden om beschutting te creëren.
  5. We roepen iedereen op om zich voldoende in te smeren en beschermende kledij mee te nemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over