We zijn halfweg in onze 43e editie van de Lokerse Feesten, die we nu al een méér dan geslaagde editie kunnen noemen. En je kunt onze verslagen niet alleen volgen op Facebook, en Flicker, maar ook op Instagram - met de zotste, schoonste en liefste filmpjes en foto's. Zéker checken! Of kom gewoon langs, vanavond schijnt de zon boven Lokeren.

Maandag kwamen Zornik, Neil Finn, Trixie Whitley en Garbage langs. Op dinsdagnamiddag was er onze traditionele fuif voor personen met een beperking. En dinsdagavond was het de beurt aan Kitty, Daisy & Lewis, gevolgd door Van "The Man" Morrison, met dan nog een échte vent, Arno! De Afterparty met Radio Modern kon niet mooier afsluiten!

Red Bull Elektropedia Room

De Red Bull Elektropedia Room doet het dit jaar ook schitterend. Maandag was er boenk op met Decadance, en dinsdag kwam Chuki als lokaal Lokers talent de boel voor Pass The Dutch op gang trekken met massaal veel fans.

Nog voldoende tickets

Voor alle volgende avonden zijn er nog voldoende tickets te koop, en de verkoop loopt zeer vlot. Wil je op zondag 14 augustus langskomen, koop je tickets dan nu, nog enkele honderden tickets voor hét afsluitend feestje met Emma Bale, G-Eazy, Lost Frequencies en Faithless! (opgelet, de namiddag van 13 augustus blijft volledig uitverkocht).

Nachtbussen

De nachtbussen in de wijde omgeving van Lokeren zijn zeer populair. Boek tijdig je nachtbus!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over