OLT Rivierenhof pakt opnieuw stevig uit en voegt geweldige artiesten toe aan hun line-up! Komende zomer verwelkomt het Openluchttheater in Antwerpen de legendarische bassist Marcus Miller op 31 juli 2024. Ook Collie Buddz (9 juli) en Peter Hook & The Light (3 augustus) - die overigens beide 'Substance' albums door Joy Division en New Order live brengt, zakken af naar het OLT Rivierenhof. Tickets voor Marcus Miller zijn al beschikbaar, tickets voor Collie Buddz en Peter Hook & The Light zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 december om 11u via www.greenhousetalent.com.

COLLIE BUDDZ

De in New Orleans, Louisiana geboren Collie Buddz - echte naam Colin Patrick Harper - ontwikkelde zijn reggaeskills op het kleine eiland Bermuda vanwaar hij uitgroeide tot een superster binnen het genre die wereldwijd grote zalen uitverkoopt.

DI 09.07.2024
OLT Rivierenhof, Deurne
Tickets te koop vanaf 22 december om 10u00.
TICKETS & INFO

MARCUS MILLER

Marcus Miller is een force of nature, een muzikaal genie met een nietsontziende werkethiek en ongebreideld creatief vermogen. Maar bovenal is het ook een muzikant die graag op een podium staat, gelooft in de kracht van muziek en mensen een good night out wil bezorgen!

31.07.2024
OLT Rivierenhof, Deurne
Tickets nu beschikbaar!
TICKETS & INFO

PETER HOOK & THE LIGHT

Op 3 augustus mogen we ons verwachten aan een fenomenale set waar beide 'Substance’ albums van Joy Division en New Order Live zal gebracht worden door Peter Hook & The Light in het OLT Rivierenhof in Antwerpen.

03.08.2024
OLT Rivierenhof, Deurne
Tickets te koop vanaf 22 december om 10u00.
TICKETS & INFO

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: