Feest in het Park heeft een derde annulatie te verwerken. Eens een Diva altijd een Diva, en dus heeft het management laten weten dat Macy Gray niet naar Fi:hP zal afzakken. Zo dicht bij het festival is de organisatie er toch in geslaagd meer dan een waardige vervanger te vinden. Matisyahu komt de affiche op vrijdag 22 augustus versterken.

Deze joodse Amerikaan is een superster in de VS en had al een grote hit in ons land met 'King Without a Crown’. Zijn mengeling van Soul, Funk, Reggae en Hip-hop laat niemand onberoerd.

Door zijn status in eigen land is het bijzonder moeilijk voor hem om de oversteek naar Europa te maken. Zijn concerten op Werchter en Couleur Café, enkele jaren geleden, waren een bom! Het is dan ook niet verwonderlijk dat zijn twee laatste zaalshow’s op Belgische bodem in minder dan een half uur waren uitverkocht. Ideaal dus om de man nog eens in België aan het werk te zien, want Matisyahu is slechts voor 2 concerten in Europa. De dag- en podium indeling vind je op www.feestinhetpark.be

Het festival laat ook weten dat de voorverkoop beter loopt dan vorige jaren. Wie nu een combi ticket aanschaft betaalt daarvoor 86€. Feest in het Park loopt dit jaar van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde donkvijver in Oudenaarde.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Feest in het Park 2014
Datum: 
21 tot en met 24 augustus 2014
Locatie: 
Donkvijver, Oudenaarde

Reservatie:

Meer over