Pieter Embrechts leert samen met een BV dagelijks een andere sport aan. Zij krijgen les in een bepaalde sporttak van een kind dat gepassioneerd is door die sport en daar ook in uitblinkt. Elke dag volgt een duel tussen Pieter en de BV. Op vrijdag weten we dan wie van de twee de sportiefste is. Als de BV het duel in een bepaalde sport niet ziet zitten, kan hij 1 x een joker inzetten. Deze joker is een topsporter die zijn plaats inneemt. Wint Pieter alle duels? Hij vindt zichzelf alvast onoverwinnelijk.

Welke sporten komen aan bod?
In week 3, van 14 tot 18 juli, is Ann Reymen (Radio Donna, Junior Eurosong coach) de BV die het tegen Pieter opneemt. Zij krijgen elke dag een sport van een gepassioneerde jonge sporter aangeleerd. Vanaf de tweede dag krijg je het duel van de eerder aangeleerde sport en de training van de nieuwe sport.

Maandag 14 juli
Hoogspringen met Niels Verbraekel (Erpe, Oost-Vlaanderen), 11 jaar, doet 2 jaar atletiek, is lid van Vlierzele Sportief. Hij is winnaar van de Beker Van Vlaanderen en Provinciaal Kampioen.

Dinsdag 15 juli
Keepen met Arthur Nuyttens (Oud Heverlee, Vlaams Brabant), 11 jaar, speelt 6 jaar bij Oud Heverlee Leuven, U11 in 2e nationale B, nationaal kampioen met OHL en 2X beste keeper op een nationaal toernooi.

Woensdag 16 juli
Boksen met Cleo Geuens (Zonhoven, Limburg), 15 jaar, is 2 jaar lid van The Boxing Company Winterslag.

Donderdag 17 juli
Skateboard met Axel Cruysbergs (Poperinge, West-Vlaanderen), 13 jaar, skate 5 jaar, doet mee aan internationale wedstrijden over de hele wereld.

Topsporter van de week: Sugar Ray Jackson (boksen)

‘Mijn sport is top’ elke dag om 18.30 uur op Ketnet
Compilaties op zaterdag en zondag om 10.15 uur, 12.15 uur en 16 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: