Aanstaande 30 september 2006 vindt de grote viering van 10 jaar Milk. Inc. plaats. Vandaag waren wij aanwezig op de persconferentie.

Op 30 september viert Milk Inc. zijn tienjarig bestaan met een groots opgezet totaalspektakel in het Antwerpse Sportpaleis. Het publiek krijgt er een nooit eerder geziene show te beleven vol technische hoogstandjes en volledig live gespeelde dance.

Tienvoudig TMF Award-winnaar Milk. Inc rijgt al 10 jaar de ene dancehit na de andere binnen. Maar liefst 13 ultra top 10 hits en 3 top 3 hits. In 1996 begonnen de twee producers Regi Penxten en Filip Vandueren aan een project dat ze Milk Incorpareted doopten, een naam die later tot Milk Inc. werd ingekort. Sinds 2000 treedt Milk Inc. op in zijn vaste bezetting, die bestaat uit Regi Penxten en podiumbeest Linda Mertens.

Oorspronkelijk was Jan Van Esbroeck geen grote fan van dance muziek, laat staan van nog zeer jonge mensen zal Milk Inc. Maar deze visie heeft hij met veel vreugde voor de toekomstige bezoekers van het verjaardagsfeest ver weg naast zich neergelegd. Milk Inc. heeft bewezen wat ze waard zijn en dat is niet niets. Ze toonde hun kunnen met hits als In m Eyes, Promise, Land of The Living en vele vele anderen. Zeer snel komt daar een nieuwe hit bij.

Tainted Live, een cover van Soft Cell wordt over 2 weken in de platen zaak verwacht. We konden hem eens voorbeluisteren, en het nummer was alvast een streling voor onze “dance” oren. Tevens maakte Milk Inc. de aankondiging van een nieuw full album met de titel Supersized, dat nieuwe studioalbum is het vierde en verschijnt in de loop van de maand september 2006. Maar nu wordt alvast gewerkt aan de nieuwe show die tevens als titel Supersized mee kreeg.

Tijdens Milk Inc. Supersized zullen Rege Penxten en Linda Mertens samen op het podium staan met voltallige band samengesteld uit: Filip Vandueren, Michael Schack, David Ahlund en Peter Schreurs. Niet alleen de band maar ook lieftallige dansers en enkele backing vocals zullen aanwezig zijn op de stage. Tijdens dit mega concert zullen Regi, Linda en de andere liedjes uit de oude en nieuwe doos spelen. Om de woorden van Regi Penxten te gebruiken: “Wij gaan er echt het dak af blazen”. Tickets zijn reeds te koop.

Voor de tickets van dit unieke optreden kan je terecht bij Tele Ticket Service op het nummer 070 345 345 of via http://www.teleticketservice.com. Het optreden zal plaats vinden met een staand middenplein waarbij het totaal aantal tickets op 15 000 komt te staan. Zij die nog geen ticket hebben: de prijzen variëren van 17,50 tot 25 euro exclusief service kosten. Wacht niet te lang, voor je het weet is het uitverkocht, want er zijn ruim 4000 tickets verkocht, het kan heel erg snel gaan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: