Met de editie 2016 staat Nekka-Nacht op zaterdagavond 23 april voor de grootste uitdaging uit zijn 23-jarige geschiedenis : de herdenking van de verjaardag van dé grootmeester van de Nederlandse taal, Toon Hermans . Nekka-Nacht 2016 wordt een uniek geheel, opgehangen aan de poëzie, de sketches en de interpretatie van bekende en minder bekende parels uit zijn liedrepertoire .

Bart Peeters, Warre Borgmans, Circus Ronaldo

De vertolkers zijn zelf ook fan van het eerste uur en zullen u meenemen doorheen alle facetten van Toon Hermans : wie houdt niet van de clown in Circus Ronaldo, wie hangt niet aan de lippen van rasverteller Warre Borgmans en wie wordt niet begeesterd door de muzikaliteit van Bart Peeters ?

Els De Schepper, Johan Verminnen, Rocco Granata, Pieter Embrechts, Bart Cannaerts

In hun kielzog volgen gevestigde artiesten die elk in hun genre ontegensprekelijk in de voetsporen zijn gestapt van de centrale gast : cabaretière , zangeres en clown Els De Schepper, chansonnier Johan Verminnen, volksmens Rocco Granata , duivel-doet-al vriend van Snieklaas Pieter Embrechts en de stand-up conférencier Bart Cannaerts .

Riet Muylaert, Bert Verbeke, Lissa Meyvis

Ook jonge artiesten worden bezield door het vakmanschap van de meester : de immer goedlachse Riet Muylaert (Jackobond) , de speelse acteur Bert Verbeke en de hemels zingende Lissa Meyvis.

En zij krijgen bovendien nog het gezelschap van de winnaar van de laatste Nekka-wedstrijd.

Pol Vanfleteren En Herman Van Hove

De begeleidingsband staat onder de meer dan vakkundige leiding van Pol Vanfleteren, die speciaal voor de gelenegheid een 10-koppig orkest bijeenbrengt. De voorstelling loopt onder de auspiciën van Herman Van Hove, vriend en laatste manager van Toon Hermans

Nekka-Nacht 2016 is er voor iedereen : de high society, de mensen uit Café Biljart, Mien met haar feestneus en alle andere liefhebbers van Toon. Zit uw jasje goed, zit uw dasje goed, ga dan mee op stap !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nekka Nacht
Datum: 
Zaterdag 23 april 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over