Das Pop heeft een nieuw album klaar. Voor de band is het hun eerste album onder het nieuwe "Ugly Thruth" Record label. De naam van het album kon niet simpeler, namelijk gewoonweg " Das Pop". Dat de groep bij "Ugly Thruth" op hun plaats zit, horen we onmiddellijk aan de onlangs uitgebrachte single "Underground", geproduceerd door niemand minder dan Soulwax.

"Underground" bied een heel unieke muziekbelevenis zoals we die nog nergens gehoord hebben. De nieuwe plaat is dansbaar, catchy en eens je het één keer hebt gehoord krijg je er geen genoeg meer van ! Dit geweldig staaltje vakmanschap ligt reeds in de winkel en is ook volop te beluisteren op de lokale radiostations. De nieuwe langspeler mogen we eind deze zomer in de winkelrekken verwachten.

Nationale trots
Dat de leden van Das Pop trots mogen zijn op hun nieuw album staat buiten kijf, maar ook de gewone mens heeft reden to vieren ! Want de Das Pop opstelling is voor drie vierde van Belgische afkomst. Das Pop bestaat uit Bent Van Looy (vocals), Niek Muel (bass) en Reinhard Vanbergen (guitar) die ook de founding members van Das Pop zijn, op latere datum werd de groep versterkt door Matt Eccles (drums).

Voor het producen van hun plaat is Das Pop gaan aankloppen bij bekend volk, namelijk David en Stephen Dewaele van Soulwax (ook 2 Many DJs) die het album tot een vloeiend en smakelijk geheel gevormd hebben, kortom een plaat waar de Belgische muziekwereld trots op mag zijn !

Druk
Wie ze aan het werk wil zien zal nog even op zijn tanden moeten bijten want nog niet alle Belgische concertdata zijn vrijgegeven , maar om de fans ondertussen al even te laten watertanden zijn hier al de vastgelegde optredens voor juli en augustus.
18 juli: Fabric
19 juli: Lovebox
26 augustus Ibiza Rocks (Supporting Soulwax) (SH)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: