Bab (Buelens, 13 j.), finaliste van Junior Eurosong 2007 en de grootste, kleine rock ’n roll chick van Vlaanderen, heeft zopas haar tweede single uit. ‘Zo is er maar één’, is de catchy titel en hij ligt vanaf deze week in de winkel. ‘Zo is er maar één’ is meteen ook de titelsong van Zo is er maar één – De Cup, de populaire, Nederlandstalige muziekwedstrijd van Ketnet.
Tweede single

Met haar eerste single ‘Laat mij gerust’, waarmee Bab tweede eindigde tijdens Junior Eurosong 2007, scoorde zij een regelrechte hit. Deze single staat opnieuw al wekenlang op nummer één in de Kids Top 20.

‘Zo is er maar één’ is de catchy en stomende opvolger van ‘Laat mij gerust’. Het is een wervelend, uptempo nummer, geschreven door Bab samen met Marlies van Wemmel en producer Walter Mannaerts.

Zo is er maar één-De Cup
Zo is er maar één – De Cup is de muziekwedstrijd van Ketnet. De show wordt gepresenteerd door Kobe Van Herwegen en zijn charmante assistente Aurore (Britt Van der Borght). De kandidaten zingen Nederlandstalige hits en classics en zij worden beoordeeld door een de jury bestaande uit Miguel Wiels en Evy Gruyaert. Wekelijks wordt de jury aangevuld met een gastjurylid o.a. Eline De Munck, Jelle Cleymans, Axl Peleman, Regi en Free Souffriau.

‘Zo is er maar één‘ werd uitgebracht door The Entertainment Group en EMI Records en ligt nu in de winkel!

Zo is er maar één – De Cup elke weekdag om 18u30 u, op Ketnet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: