Over minder dan vier weken is het zover. Dan gaat EVITA in première in Kursaal Oostende. Het worden ongetwijfeld twee mooie weken. Via regelmatige updates houden we u graag op de hoogte van wat voor leuks er gebeurd is en nog staat te gebeuren. Geloof ons, het wordt een glamoureuze zomer!

Be your own woman!

Eén van de meest iconische uitspraken van Evita was “I am my own woman!” We nodigen alle dames uit om zich op Facebook van hun meest glamoureuze kant te laten zien.

Elke dag wint één van de dames 2 tickets voor de show. Hoe? Like de Facebook pagina van Evita, post een selfie van jezelf als glamour woman op je Facebook pagina met de tekst “I am my own woman” en tag onze pagina (Evitabelgium). Zorg dat je foto zoveel mogelijk likes krijgt. Wij delen je foto met plezier op onze pagina, want dit moet de meest glamoureuze Facebook pagina worden!

Natalia geeft alvast het goede voorbeeld in het filmpje. Je zult haar de komende weken ongetwijfeld tegenkomen op één van de rondes van ons promoteam. Staan jullie nu nog niet in de badkamer?

Super enthousiaste figuranten

Zowat 40 kandidaten verzamelden op woensdagmiddag in Kursaal Oostende om kennis te maken en om te overlopen wat juist van hen verwacht wordt tijdens de spectaculaire show die op 29 juli in première gaat. “De reacties waren overweldigend,” zegt Kateryna van Shakalaka Show Productions, die de show naar Oostende haalt. “Er zijn niet enkel mensen uit de streek maar zelfs uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komen mensen meespelen. Er was zelfs een gezin dat er meteen de familievakantie aan koppelt.” - Klik op het filmpje voor het verslag.

Na Oostende wacht... Londen!

Na Oostende vertrekt de hele ploeg van EVITA richting het absolute mekka van de musical: het Londense West End, waar de show loopt in het befaamde Dominion Theatre vanaf 16 september.

Kursaal Oostende heeft met deze show dus in elk geval een internationale topper te pakken!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Evita
Datum: 
Vanaf 29 juli 2014
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over