Door een superdruk tourschema in binnen- en buitenland, heeft Oscar And The Wolf zich onvoldoende kunnen focussen op het afwerken van zijn nieuwe plaat. Max Colombie legt momenteel de laatste hand aan zijn langverwachte tweede studioalbum. De artiest ziet zich om die reden genoodzaakt zijn geplande concerten, op 29 en 30 april in het Sportpaleis, uit te stellen tot het najaar.

"Door verschuivingen in mijn opnameschema, lukt het niet om onze Sportpaleisshows in april te laten doorgaan. Ze zouden de kers op de taart van een nieuw album moeten zijn. Maar aangezien ik deze lente nog in de studio zit, kan ik niet tegelijkertijd de shows voorbereiden.

Omdat ik er honderd procent zeker van wil zijn dat een Oscar And The Wolf-concert en -album voor ieder van mijn fans een onvergetelijke ervaring wordt, vraag ik jullie om een beetje meer geduld, tot oktober van dit jaar. Ik beloof dat het het wachten meer dan waard zal zijn, en dat we al snel met iets komen om het wachten wat aangenamer te maken!

De concerten die voorzien waren op zaterdag 29 en zondag 30 april, zullen nu doorgaan op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Tot dan! x" - Max Colombie

Fans die in het bezit zijn van tickets voor de concerten in april, worden persoonlijk gecontacteerd met meer informatie. Er zijn nog een aantal tickets te koop voor het concert op vrijdag 27 oktober. Deze zijn nu beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oscar And The Wolf
Datum: 
27 en 28 oktober 2017
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over