Kennen jullie Popwijk? Mogelijk niet maar dan gaan we daar de komende weken zeker en vast verandering in brengen. Popwijk is een zomerconcert dat dit jaar plaatsheeft op zondag 27 augustus.

Vanaf deze week gaan we elke week een artiest voorstellen die op dit uniek concert optreed. Meer info over het festival kan je steeds terecht op www.popwijk.be !! Kom zeker eens langs op de dag zelf want het beloofd de moeite te worden.

Gene Thomas is de eerste die we aan jullie voorstellen. Gene Thomas zal een 45 minuten durend optreden afwerken. Wees maar gerust dat het al onmiddelijk prijs zal zijn want Gene Thomas heeft zich intussen al opgeklommen tot de absolute top in de Pop muziek.

Want zijn eerste Nederlandstalige single ‘Voor Haar’ stond wekenlang aan de top van alle charts en was goed voor goud. De debuut-cd ‘Dichterbij’ werd bejubeld door pers en publiek. Hij werd vaak gedraaid en gevraagd, maar de waardering kwam ook uit onverwachte hoek. Pieter Aspe vroeg hem de titelsong voor de serie ‘Aspe’ te componeren en Marco Borsato liet hem het Sportpaleis opwarmen. En nu is er dus ‘Evenwicht’ waarmee Gene Thomas zich gerust tot de absolute top van de Vlaamse pop mag rekenen. De eerste single, ‘Ik wil jou’ viel alvast in de smaak bij het grote publiek en ook de opvolgers scoorden meer dan behoorlijk. Hij heeft er intussen ook al 2 uitverkochte "Evenwicht" concerten in de Hasseltse grenslandhallen opzitten.

Volgende week stellen we nog een artiest aan jullie voor.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: