Na een hele reeks uitverkochte clubshows én twee uitverkochte shows in De Roma, kan je nu ook volgende zomer van Portlandgenieten in de frisse buitenlucht. Op donderdag 22 augustus 2024 komen frontman Jente en zijn band naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. Deze show is voor Portland dan ook meteen de eerste aankondiging van de festivalzomer. Tickets voor de show zijn te koop vanaf deze vrijdag 12 januari via livenation.be en oltrivierenhof.be.

Het verhaal van Portland begon al bijna tien jaar geleden, maar nadat ze in 2018 zichzelf als winnaar van de Nieuwe Lichting mochten kronen, begon het avontuur voor Jente Pironet pas echt. Hun debuutalbum "Your Colours Will Stain" volgde al snel en was meteen een shot in de roos. De band scoorde met betoverde songs als 'Pouring Rain', 'Lucky Clover' en 'Expectations'. Na hun deelname aan Liefde Voor Muziek en meest recente album "Departures" heeft intussen heel Vlaanderen Portland in hun hart gesloten. De band live aan het werk zien is een magische ervaring, en al helemaal in de setting van het idyllische OLT Rivierenhof. Deze show van Portland op donderdag 22 augustus in Antwerpen mag je dus absoluut niet missen.

Tickets voor het concert op donderdag 22 augustus 2024 in OLT Rivierenhof kosten 33 euro (inclusief servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 12 januari om 11u verkrijgbaar via livenation.be en oltrivierenhof.be. ​

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over