Op vrijdag 20 oktober verschijnt Time To Talk, een gloednieuw nummer van Portland.

“Time To Talk is ontstaan uit een aantal diepgaande en aangrijpende gesprekken met jongeren die stotteren. Hun moed, kracht en vastberadenheid om ondanks hun uitdagingen hun verhaal te vertellen, inspireerden me enorm”, vertelt Jente Pironet. “De gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben echter een bijzondere emotionele lading aan het lied gegeven.”

De veranderingen en uitdagingen waarmee de zanger kreeg af te rekenen, leken parallel te lopen met de boodschap van het nummer. Time To Talk gaat over persoonlijke groei, het vinden van innerlijke kracht en het overwinnen van obstakels.

“Het is een eerbetoon aan iedereen die worstelt met tegenslagen, maar ondanks alles niet opgeeft en positief blijft. Het is een oproep om te praten, om te luisteren, om tijd te maken voor elkaar en om er echt te zijn voor elkaar,” verduidelijkt Pironet, “Het is een lied over kracht, hoop en verbinding.”

Time To Talk is een kleine, intieme en bloedmooie song. Geschreven en gecomponeerd door Jente Pironet, in een productie, opname en mix van Jo Francken en Pieterjan Maertens. De song werd gemastered in Abbey Road Studios.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over