2BE

Michael Scofield en James Whitsler zijn op vrije voeten na een geslaagde ontsnappingspoging uit de Panamese Sona-gevangenis. Samen met Michaels broer Lincoln moeten ze nu werk werk maken van een rendez-vous met de koelbloedige Susan om Lincoln zoon LJ en Whistlers vriendin Sofia in te ruilen voor Whistler, wiens kennis over geheime coördinaten van groot belang is voor The Company.

Binnen de muren van Sona blijft de hel bestaan voor Bellick, de zwaar gewonde Lechero, een woeste en op wraak beluste T-Bag ... maar vooral voor Sucre. Michaels ex-celgenoot en boezemvriend werd er namelijk door T-Bag ingeluisd en moet vervolgens de folteringen van de Panamese overheid ondergaan om de huidige locatie van Scofield te onthullen. Sucre zwijgt... ook al weet hij dat dit wellicht zijn dood zal betekenen.

Scofield heeft Susan voor het eerst zelf aan de lijn : hij geeft duidelijk aan dat hij nu de voorwaarden van de uitwisseling zal bepalen. Hij wil de vrouw die verantwoordelijk is voor Sara’s dood tot het uiterste drijven...

Prison Break vanavond om 21.10 uur op 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: