Met Pinksteren kunnen bezoekers van Ribs & Blues drie dagen lang gratis genieten van in totaal 24 internationale roots - en bluesacts. De laatste 3 namen zijn ook bekend. De zeer getalenteerde Amerikaanse troubadour Ian Noe opent het festival op Pinksterzaterdag voor DeWolff en Danny Vera. De laatste open plekken op eerste Pinksterdag worden bezet door Still Believe en Boogie Monster. Alle acts voor het Pinksterweekend zijn hiermee bevestigd.

Ian Noe (USA)

Ian Noe uit Kentucky weet op alle vlakken de aandacht vast te houden: als zanger, muzikant én als tekstdichter. Niet alleen gaan zijn liedjes echt ergens over, hij brengt ze ook met autoriteit, terwijl het ook nog eens klinkt als… een Dave Cobb-productie, de kampioen van de americana!

Still Believe (NL)

Drummer Hans Lafaille maakte met het album ‘Still Believe’; een muzikaal eerbetoon aan de periodes dat hij samenspeelde met Bertus Borgers (Sweet d’Buster), Harry Muskee (Cuby + Blizzards) en zijn jeugdvriend Herman Brood. Live uitgevoerd door de mannen die dit meemaakten!

Boogie Monster (NL)

De gebroeders Nolle en Beinte Groen (zang en drums), Tom Bloembergen (bas) en Henk Hulzebosch (Hammond, keys) werden in 2021 versterkt door gitaarvirtuoos Jim Zwinselman. Bereid je voor op een stoomtrein van soulvolle vocals, drie koppige blazerssectie en scheurende gitaar en Hammond solo’s.

Voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues is zeer enthousiast over het programma dat alle dagen helemaal gratis toegankelijk is. “We doen weer waar we goed in zijn, roots -en blues gerelateerde topacts neerzetten in een fantastische entourage met een unieke sfeer. En dat helemaal gratis. We steken weloverwogen de nek uit, het is niet zonder risico, maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze bezoekers dit, zeker na 2 gecancelde jaren gaan waarderen met een hoge opkomst.”

Tijdens beide Pinksterdagen opent Ribs & Blues ook het bekende Kidsadventureland voor de jongere bezoekers, is er volop straattheater te bewonderen en natuurlijk zijn spareribs in alle smaken weer volop verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ribs & Blues
Datum: 
4-5-6 juni 2022
Locatie: 
Festivalterrein Domineeskamp in centrum Raalte

Reservatie:

Meer over