Er is een aantal wijzigingen in het programma van Lowlands 2022. Lauren Sanderson heeft haar show moeten cancelen en in haar plaats opent Florence Arman met haar fijne indiepop Lima op vrijdag. Ook DE'WAYNE moet zijn show op Lowlands helaas afzeggen, zijn spot wordt gevuld door de Londense rapper Jeshi. jxdn zal de tocht naar de polder ook niet maken, maar heeft een waardige vervanger aan de Ierse songwriter Biig Piig. Noah Cyrus is helaas ook genoodzaakt haar optreden af te zeggen, Wet Leg zal haar spot in Heineken vullen. De open spot in India zal gevuld worden door de mannen van Klangstof. Ela Minus heeft een tijdje geleden laten weten dat ze niet naar Lowlands kan komen, het eerder aangekondigde Tramhaus neemt haar plek in.

Biig Piig
Deze Ierse rapper/songwriter slingert aanstekelijke urban feelgoodpop boordevol popvitaminen en hiphopmineralen de cloud in.

Florence Arman
Deze onweerstaanbaar sympathieke Britse singer/songwriter kickstart je vrijdag met flonkerende indiepopjuweeltjes met clevere teksten, geknipt voor Lowlands Paradise.

Jeshi
24-karaats goudeerlijke protestrap van een Londense rapper die met beide knuisten om de mic zijn woedepijlen richt op het verhufterde systeem. Verhalend, meeslepend en vooral hoopgevend.

Klangstof
Glinsterende indietronica met snufjes pop en rock uit Nederland, die haast cinematisch tot leven komt in liveshows die verrukken en betoveren.

Download de LL22-app voor iOS of Android om het geüpdatete blokkenschema te bekijken.

HET BUITENTHEATERPROGRAMMA

Op Lowlands zie je niet alleen in de tenten een mooi programma, ook op het terrein zelf valt je mond open van verbazing: hier is het buitentheaterprogramma!

Haak aan en duw mee terwijl je geniet van intieme optredens in de Duwtent, spot spectaculaire en acrobatische performances van ‘Instead of’ op random plekken van het festivalterrein, zet voet aan wal en koers met een kompasroos naar je zoekgeraakte vrienden bij ‘Sea You There Too’ en bewonder (of versjouw je aan) ‘Rope’: een handgemaakt touw van wel 196 kilo. Op het Lowlandsterrein kom je tijdens het rondstruinen van alles tegen; dus hou je ogen open en oren gespitst.. Check het volledige buitentheaterprogramma hier.

LLOWZONE

Ze zijn er nog hoor, die 72-hour party people op Lowlands, maar de rest heeft de energieboostende power van yoga en wellness allang ontdekt. Voor een goed begin van je dag sluit je aan bij de Yoga Tribe Vibe in India: even lekker rekken, strekken en detoxen bij de dagelijkse, altijd populaire yogasessie Wake up Shake up – geschikt voor beginners en gevorderden dankzij de vakkundige begeleiding van het Samana Yoga Center en Imperceptible Art. See you on the mat!

Ben je toe aan een weldadig rustmomentje zonder zonnegroet? Misschien is een uurtje shoptherapie iets voor je, want bij onze Lowlandsmarkt aan de zonovergoten oever van LLake Lowlands is ontstressen altijd in de aanbieding. Fairtrade en vintage, zonnebrillen en hoeden, airbrushtattoos en zelfs complete make-overs; deze unieke festivalshops droppen elke dag weer nieuwe must-haves.

Dé oase van rust voor je mind, body en soul ligt daar op twee keer struikelen vandaan: de LLowzone. Hier bubbel je je knaldrangkater weg in een van de rustieke hottubs, laat je je verkwikken door de helende stoom van de sauna’s en cleanse je je geest met yogalessen en wellnessworkshops, geleid door in-house docenten. Kun jij met een gerust hart weer volle bak tot het gaatje in Lowlands Paradise. Relaxed!

Wake up Shake up | India | vr 11:30, za 11:00, zo 10:30
Lowlandsmarkt | LLake Lowlands | dagelijks
LLowzone | LLake Lowlands | Dagelijks

BOEK NU JE LUXE TOURINGCAR NAAR LOWLANDS

Geen zin om teveel na te denken over je reisavontuur van en naar het festival? In samenwerking met Pouw Vervoer werken we aan een netwerk aan opstapplaatsen waardoor je vanuit heel Nederland per luxe touringcar naar Lowlands kunt komen en weer wordt teruggebracht. Je kunt zelf kiezen of je op donderdag of vrijdag reist, de terugreis is op maandag. Kom makkelijk, voordelig en duurzaam naar Lowlands 2022! Klik hier voor alle informatie, prijzen en om te reserveren. Let op: hoe dichter bij Lowlands kruipt, hoe harder de tickets gaan. Grijp niet mis!

LOWLANDS 2022

Festivaltickets voor Lowlands 2022 zijn uitverkocht.
Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Ga hiervoor naar de pagina van het type ticket dat je wilt overkopen en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats loop je het risico dat je een ongeldig ticket koopt dat geen toegang geeft tot Lowlands.

BLIJF OP DE HOOGTE

Op www.lowlands.nl zie je het overzicht van alle acts inclusief omschrijving. Beluister hier de LLowcast en verdiep je alvast in het programma met de Lowlands 2022 YouTube-playlist en de Lowlands 2022 Spotify-playlist.
Via de Facebookpagina van Lowlands, het LL22 Facebook event, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over