Nickelodeon heeft weer wat nieuws in petto! Vanaf juni kan je namelijk kijken naar de gloednieuwe dramareeks “Puppy Patrol”. In deze live-action serie volgen we Mark en Tessa Bouwman en hun viervoetige vrienden in hun strijd voor gerechtigheid.

De Nederlandstalige serie “Puppy Patrol” is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Jenny Dale. De verhalen werden door de makers van “Goede Tijden, Slechte Tijden” omgetoverd tot een spannende televisieserie.

Jonge helden met een hart voor dieren.
Mark (12) en Tessa (10) Bouwman hebben een hart voor dieren. En dat is maar goed ook want hun ouders, Bart en Angelique, runnen samen een hondenpension. Naast hun dierenliefde hebben Mark en Tessa ook een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel en willen ze maar al te graag al het onrecht de wereld uit.

Gelukkig staan onze jonge helden niet alleen in hun strijd tegen het onrecht. Ze krijgen hulp van hun vader en moeder én de honden uit het hondenpension. Samen beleven ze dan ook de spannendste avonturen die vanaf 1 juni wekelijks te volgen zijn op Nickelodeon. Ontdek het vanaf 1 juni allemaal op Nickelodeon!

Puppy Patrol: vanaf 1 juni elke zondag om 9u45 op Nickelodeon. Herhaling op zaterdag om 17u55.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: