Wat in 2001 als een éénmalig initiatief bedoeld was, groeide ondertussen, jaar na jaar, uit tot een vaste waarde in de binnenstad van Antwerpen. , aanstaande woensdag 30 april, is het weer Recht Tegen Onrecht op de Antwerpse Groenplaats. Dan verzamelen opnieuw een aantal indrukwekkende artiesten zich op het podium om een vuist te maken voor Amnesty International. 10 uur onafgebroken livemuziek voor de mensenrechten en dit inmiddels voor de achtste keer op rij.

Het was geen makkelijke opdracht voor de organistoren om de vorige editie te evenaren, maar met deze affiche moet dit ongetwijfeld lukken. Zo zullen ondermeer Geena Lisa, Nicole & Hugo, Tom Helsen, Delavega, Neeka, Jim Colle en Laïs het mooie weer verzorgen. Misschien minder bekend bij het grote publiek zijn Off The Record, The Cops, Les Offs en Mo2iek maar ook zij zullen voor een ongeziene ambiance zorgen op de Antwerpse Groenplaats.

En zoals steeds is ook deze editie volledig gratis. Het initiatief wordt gedragen door een 150-tal vrijwilligers waar ook jij je nog kandidaat kan voor stellen. Je kan die simpelweg doen door een mailtje te sturen CarinaG@aivl.be. Je kan ook gewoon komen kijken naar dit geweldige concert, en je kan maar best op tijd komen want ook nu verwachten de organisatoren weer een massa volk. De optredens beginnen omstreeks 14 uur eindigen rond middernacht. We zijn er dan ook rotsvast van overtuigd, de stad Antwerpen zal woensdag weer daveren op zijn grondvesten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: