‘Kom Wat Dichterbij’ is meest trending video in België met 4,1 miljoen views

Met ‘Kom Wat Dichterbij’ scoorde Regi deze zomer een absolute monsterhit én brak de topproducer alle records. Niet alleen won hij de Radio 2 Zomerhit, haalde de single dubbel platina én is het Regi’s grootste hit aller tijden - het nummer stond wekenlang op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop. Nu mag Regi zich ook online de grootste noemen. ‘Kom Wat Dichterbij’ werd op dit moment maar liefst 4.153.805 keer bekeken op videoplatform YouTube en is daarmee ‘de meest trending video’ in België dit jaar. https://www.youtube.com/watch?v=SuOPZ9nMs9Q

Het bijzondere jaar 2020 loopt op zijn laatste benen en de periode van de lijstjes breekt weer aan. Met ‘Kom wat dichterbij’, het nummer dat Regi samen met OT en Jake Reese coverde in het televisieprogramma Liefde voor muziek, scoorde Regi zijn zoveelste monsterhit en meteen ook enkele primeurs. Het was Regi’s allereerste Nederlandstalige song, hij won de Radio 2 Zomerhit award, verbrak het record in de Ultratop, haalde dubbel platina én nu gaat het nummer ook de geschiedenis in als YouTube-sensatie van het jaar. Het bijhorende videofragment van het nummer staat helemaal bovenaan de top tien van meest bekeken video’s in België, met meer dan 4,1 miljoen views.

Regi: “Het sprookje blijft duren. ‘Kom Wat Dichterbij’ blijft mensen ontroeren. Daar doe je het voor als producer.”

Regi blijft scoren. De top drie van de Vlaamse Ultratop wordt op dit moment gedomineerd door Regi (en Camille Dhont) – met ‘Vergeet De Tijd’ op nummer twee en ‘Vechter’ op nummer drie. De videoclip van ‘Vergeet De Tijd’ is alvast goed op weg om óók records aan diggelen te slaan, met 600.000 views op YouTube.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over