Royal Blood kondigde de release aan van hun derde album 'Typhoons' voor 30 april. Het Britse rockduo stelde zopas de nieuwe single en titeltrack voor bij Annie Mac's 'Hottest Track Of the World' op BBC Radio 1. Beluister 'Typhoons'

De heren uit Brighton maakten een onvoorstelbare intrede in 2014 met de release van hun zelfgetitelde debuut én zijn opvolger 'How Did We Get So Dark' uit 2017. Deze albums werden niet alleen warm onthaald wereldwijd, ze bemachtigden ook de eerste plek in de Britse albumcharts én verkochten meer dan 2 miljoen exemplaren.

Ondertussen weet je dan wel wat je van de rockers kunt verwachten maar niets bleek minder waar toen ze afgelopen zomer hun single 'Trouble's Coming' losten. Ze combineerden namelijk diezelfde vurige rockriffs die we zo gewend zijn, maar voegden daar dansbare beats toe en creëerden zo een verrassend nieuwe sound. De single kreeg lovende reacties en werd reeds meer dan 20 miljoen keer gestreamd. Het is duidelijk dat de fans en critici mee zijn met de nieuwe richting van de band.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over