Ze brengt in februari haar nieuwe ep LY, LYNOT uit!

Duik in de glamour van klassiek Hollywood in Ruby Grace's nieuwe single "Diamond Baby", geproducet door Raf Cyran (FarFlow, Boshra.). Het nummer is geïnspireerd door Marilyn Monroe en drukt het verlangen uit om geliefd te zijn en te schitteren in de ogen van een geliefde, als een glanzende diamant. Ruby staat bekend om haar speelse en thematische teksten en laat zich eerst inspireren door thema's en daarna door genres.

Diamond Baby, vergezeld van 3 verticale videoclips (in 3 verschillende settings), is een eerste blik op haar muzikale evolutie en veelzijdigheid, en hint naar haar aankomende EP uit 2024 met de werktitel LY, LYNOT.

In januari brengt ze nog een single uit, 'I don't LY', die deel uitmaakt van haar EP. Met thema's variërend van verliefdheid, virtuele obsessies en lust tot eenzaamheid en verlangen, is 'LY, LYNOT' een verkenning van alle vormen die liefde kan aannemen.

OVER RUBY GRACE

Ruby Grace mengt kitscherige elementen met electropopbeats en soul. Haar zeldzame stem, die doet denken aan Amy Winehouse, voegt iets unieks toe aan de muziek. Als jonge selfmade en DIY-artieste schrijft Ruby Grace al haar muziek en regisseert ze al haar videoclips. Ze kreeg eerder support van StuBru, MNM, Bruzz en zalen als Ancienne Belgique. Ze trad op in het voorprogramma van Doja Cat in de Botanique en opende Pukkelpop. Haar eerste ep Glossy Bisous verscheen via Warner.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over