Het jeugdkoor , Scala, uit Aarschot moet ongetwijfeld een van de bekendste koren zijn uit de wereld. Ze traden eerder al op in Duitsland en Frankrijk en op 12 december keert het jeugdkoor terug naar Duitsland. Daar zullen ze 2 nummers brengen in de eindejaarsshow van Jose Carreras die die dag live vanuit Leipzig wordt uitgezonden op de Duitse televisiezender ARD.

De wereldberoemde tenor heeft aan Scala gevraagd om samen met hem een nummer te brengen en nog een uit hun nieuwste CD 'One-winged Angel'. Ze zullen begeleid worden door een 80-koppig symfonisch orkest. Ze zullen optreden met nog tal van andere wereldsterren voor maar liefst 10 miljoen kijkers, waarmee de eindejaarsshow van Jose Carreras het op één na drukst bekeken televisieprogramma is in Duitsland.

Bij Carreras werd in 1987 zelf leukemie geconstateerd. Maar dankzij de grote vooruitgang in de geneeskunde wist hij te ziekte te overwinnen. Uit dankbaarheid stichtte hij in 1988 dan ook de Fundacion Internacional José Carreras para la lucha contra la leucemia.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: