Deze sympathieke volkszanger uit Boom (Antwerpen) valt tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Vlaamse showwereld. Pakweg 5 jaar geleden was hij nog eerder een nobele onbekende maar dat veranderde helemaal in 2010 toen hij voor 10.000 mensen in het Antwerpse Sportpaleis werd gekroond tot Polonaisekoning door Frans Bauer en Eddy Wally. Anno 2014 kom je Steve tegen op heel wat van de grote schlagerevents die ons landje rijk is, als er ergens wordt gefeest en de polonaise wordt ingezet dan is Steve heel vaak ook één van de aanstekers ervan!

Begin 2012 bracht Steve zijn tweede echte full album “Feesten Is Mijn Leven” op de markt, een verzamelwerk van al zijn beste hits tot op dat moment. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en heeft Steve weer de ene na de ander ambiancehit aan mekaar gerijgd. Zo scoorde hij eerder dit jaar een dikke hit samen met Liesje Winten met hun single “Ik Heb Je Sleutel Weggesmeten”, een samenwerking die ze beiden zo geslaagd vonden dat Liesje op het nieuwe album meteen de accordeonpartijen verzorgde voor nog een extra single “Vino” die pas later zal verschijnen als single. Uiteraard ontbreken de singles “Ik Mis Je”, “Kom Je Vanavond” en Steve’s nieuwste zomersingle “Ik heb De Hele Nacht Liggen Dromen Van Jou” niet op de tracklisting.

Al deze ambiancenummers van formaat (met af en toe toch ook een nummer dat de gevoelige snaar raakt) zijn sinds gisteren verkrijgbaar op dit gloednieuwe album “MIJN EIGEN LEVEN”. Gisteren stelde Steve met succes tijdens de officiële persvoorstelling van "Mijn Eigen Leven" in Aartselaar zijn album voor aan pers, publiek en heel wat collega artiesten. Steve ontving het officiële eerste exemplaar van zjin nieuwe album uit handen van Marina Wally, dochter van Eddy, de man die Steve enkele jaren geleden kroonde tot Polonaisekoning.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over