Gans Vlaanderen zingt de afgelopen weken uit volle borst dé zomersingle van Steve Tielens & Marc Coucke mee : “Het Is Weer Couckenbak”. De single is dan ook een zeer mooi chart succes aan het worden en is deze week de hoogste nieuwkomer in de officiële Ultratop Single op #29 en in de Vlaamse Charts op #4.

Maar bij elke hit hoort natuurlijk ook een videoclip, het oog wil nu eenmaal ook wat nietwaar. En die videoclip is nu helemaal klaar. Nu al te bekijken op YouTube (KLIK HIER) en zeer snel ook op jouw TV scherm.

Ondertussen heeft Marc Coucke zich ontpopt als een rasechte Vlaamse artiest, steeds met Steve Tielens aan zijn zijde, met TV en radio optredens over gans Vlaanderen. Eens te meer blijkt dat hij een man met vele talenten blijkt te zijn.

Het succes van de single is een ideale aanloop naar de fandag van KVO op 12 juli in Oostende, waar zonder twijfel het huidig wereldrecord ‘De Langste Polonaise’ zal sneuvelen.

De single is nog steeds beschikbaar op iTunes (KLIK HIER) en zeer binnenkort mag je een zomer remix verwachten. Dit zal het feest enkel nog groter maken in gans Vlaanderen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: