Fans vroegen naar meer Disney.. en we hebben geluisterd!

Vandaag kondigt Disney Interactive aan dat Stitch en Tinkerbel samen met Merida en Maleficent en alle personages uit Disney Infinity en Disney Infintiy 2.0: Marvel Super Heroes, dit najaar deel uit zullen maken van de 2.0 Toy Box.

Stitch en Tinker Bell zijn twee van de personages die het het vaakst werden aangevraagd door de Disney Infinity fans, en ze zullen ongetwijfeld een unieke, leuke en magische touch toevoegen aan de 2.0 Toy Box. Spelers kunnen samen met hen in de 2.0 Toy Box hun eigen splinternieuwe avonturen creëren, samen met alle andere personages uit het Disney Infinity universum en honderden items, lokaties, decorstukken en voertuigen in Disney- en Marvelthema.

Hier kunt u de gameplay trailer bekijken: http://bit.ly/1snRBGf

Meer informatie over de nieuwe personages:

  • Stitch: Het lieflijke ‘experiment nummer 626’ van de populaire film “Lilo & Stitch” vervoegt de Disney Infinity 2.0 Toy Box met zijn kosmisch geweer en de gave om tot galactische hoogtes te springen.
  • Tinkerbel: Ze is één van Disney’s meest iconische personages en vervoegt de wereld van Disney Infinity met haar magisch herstellende toverstof en de gave om supersnel door de stratosfeer te vliegen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: