Ook dit jaar wordt de Veemarkt tijdens Suikerrock weer getransformeerd tot een gratis toegankelijke party zone. De Suikerrock DJ Stage staat garant voor drie dagen feest met enkele gerenommeerde dj's! Een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow maken het geheel compleet. Feel the vibe, taste the sweetness!

DJ Contest!

Naast enkele vaste waarden wordt er ook aan nieuw dj-talent kansen geboden. Ben jij een getalenteerde dj? Kan jij een menigte in beweging krijgen? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om te knallen op de DJ Stage? Schrijf je dan als de bliksem in op de Suikerrock DJ Contest pagina en promoot jouw deelname.

Iedereen die een dj-set van een uur kan neerzetten in een dansbaar genre mag deelnemen. Stemmen op je favoriet doe je door zijn of haar track/mixtape te liken via de Suikerrock website, en kan tot vrijdag 15 juli 12u 's middags. Er zijn in totaal 10 dj-sets te verdelen over twee festivaldagen (zaterdag 30 juli en zondag 31 juli). Als je deelneemt moet je vrij zijn op beide dagen!

De 10 winnaars worden door een Suikerrock-jury gekozen uit de 20 populairste inschrijvingen, en worden bekend gemaakt op maandag 18 juli!

Geen tijd te verliezen: Deelnemen en stemmen is de boodschap!!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 - 31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over