Weinigen weten het, maar tijdens de proefaflevering van Ja Jan, werd het programma nog gepresenteerd door Tom Waes. Ja zeggen op elke spontane vraag, zo eenvoudig was televisie maken nog nooit. Guga Baúl kruipt op onnavolgbare wijze in de huid van Tom Waes (ziet u de verschillen?), Ivan Pecnik speelt Pascal Braeckman en Jonas Van Geel speelt een Peruviaanse sjamaan.

De reactor van Doel 4 werd stilgelegd nadat er 90.000 liter smeerolie wegliep. VTM NIEUWS-journalist Patrick Van Gompel (Ivan Pecnik) heeft een exclusief gesprek met de veiligheidsbeambten van Safety First, die bij deze zaak betrokken waren. Guga Baúl speelt Luc Turlinckx, Nathalie Meskens is Ingrid Porrez.

Het derde seizoen van Belgium’s Got Talent gaat op 6 maart 2015 van start, maar Tegen de Sterren Op blikt al even vooruit op de audities. De zingende non zuster Katharina (Walter Baele) brengt een ode aan de paus. Reportagemaakster Annemie Struyf (Nathalie Meskens) heeft Monnik Giel (Chris Van Espen) uit India meegesmokkeld in ruil voor een Bicky Burger. Samen brengen ze een spirituele mantra. En Griet (Tine Embrechts) en Wilfried (Ivan Pecnik) uit Alloo bij de Wegpolitie brengen een pijnlijke demonstratie van verboden wapens.Andrea Croonenbergs (Clara Cleymans) is in het archief gedoken deze week, en haalt een aflevering van Gaston en Leo (Jonas Van Geel en Ivan Pecnik) boven. Zij brengen comedy van de bovenste plank. Let vooral op de tics van Gaston, of was het Jonas?

Verder in de achtste aflevering van Tegen de Sterren Op: Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans) heeft een etentje met haar besties. Henk Rijckaert (Guga Baúl) brengt een stand-up. Walter Baele speelt de grappende rechter in De Rechtbank. In Iedereen Beroemd krijgen Jos en Jacqueline (Ivan Pecnik en Nathalie Meskens) het bezoek van Josje (Ella Leyers). Jos is in de wolken maar dat kan van zijn vrouw niet gezegd worden. In de BV-week van Valkuil nemen stylist Jani Kazaltzis (Chris Van Espen) en Bartel Van Riet (Guga Baúl) het tegen mekaar op.

Hoogtepunt van de aflevering is het optreden van Mark Ronson (Chris Van Espen) en Bruno Mars (Ella Leyers). Zij zetten de studio in vuur en vlam met een optreden van Uptown Hunk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: