Het multi-platinum album verkopende Thirty Seconds To Mars keert terug naar het podium. De groep kondigt vandaag met de “EUROPEAN TOUR 2018” een nieuwe uitgebreide tour aan doorheen Europa in de lente van volgend jaar. Op woensdag 21 maart komt het trio, met de broers Jared en Shannon Leto en Tomo Miličević in de rangen, naar de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start volgende week vrijdag 13 oktober om 9u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Voor de grootste fans zijn er VIP arrangementen ter beschikking. Alle info daarover via Adventures In Wonderland.

Thirty Seconds To Mars is één van de meest innovatieve live acts ter wereld te zijn. Dat hun productie er steeds top uit ziet, bewezen ze onlangs nog op de MTV VMA Awards in augustus. De band stelde er, samen met special guest Travis Scott, de eerste single “Walk On Water” van het weldra te verschijnen vijfde album voor. De performance aan de hand van infraroodtechnologie was indrukkend. Herbekijk het hier.

Eerder in juli liet de band van zich spreken met een ander ambitieus project: de opname van de documentaire ‘A Day in the Life of America’. Één dag, 24 uur lang, werd het leven in Amerika op hun nationale feestdag gefilmd door 90 crews verspreid over 50 staten in de VS. De beelden maken een portret van de mensen en het leven in VS. De documentaire wordt volgend jaar voorgesteld.

Tot dan is het uitkijken naar de release van het nieuwe album, en de doortocht van de band in Antwerpen. Op woensdag 21 maart begeestert Thirty Seconds To Mars zijn Belgische fans in de Lotto Arena.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Thirty Seconds To mars
Datum: 
Woensdag 21 maart 2018
Locatie: 
Lotto Arena Antwerpen

Reservatie:

Meer over