Festival lost hoge verwachtigen in

De organisatoren van Crammerock blikken na dit weekend terug op een heel geslaagde 26ste editie van het festival. 32.000 festivaldeelnemers kwamen, vrijdag en zaterdag opgeteld, naar het festival in Stekene.

Met 50 top-acts op de affiche beloofde Crammerock 2016 een topeditie te worden, en die verwachtingen zijn het afgelopen weekend helemaal ingelost. Het festival verliep vlekkeloos, geholpen door het goede weer en de inzet van 500 vrijwillige medewerkers.

Het was dit jaar uitkijken naar de komst van buitenlandse headliners als Madness, Kaiser Chiefs, The Kooks, Sigma en Kid Ink. Die losten allemaal de hoge verwachtingen in en zorgden ervoor dat de grote festivaltent volstroomde tijdens hun concerten. Ook binnenlandse toppers als Bazart, Balthazar, Black Box Revelation, Hooverphonic, Daan, Admiral Freebee speelden wervelende shows die door de duizenden aanwezigen fel werden gesmaakt.

Crammerock had dit jaar ingezet op kwaliteit, comfort, gezelligheid en veiligheid. Dat heeft goed uitgepakt. Zo werd evenemententerrein Groene Putte, waarop het festival sinds 2011 plaatsvindt, dit jaar optimaal benut en het festivalterrein werd nog wat vergroot tegenover vorige jaren. Qua gezelligheid was onder andere de nieuwe speciale-bierenbar meteen een schot in de roos. De organisatoren kijken er al naar uit om volgend jaar een 27ste editie te organiseren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over