Het is vrijdag en dus weer tijd voor het ultratop 50 overzichtje. De ultratop is deze week helemaal veranderd en daardoor zal het bericht ook iets langer zijn als normaal.

We beginnen zoals normaal met de nieuwkomers deze week. De eerste nieuwkomer zijn de Red Hot Chili Peppers met "Dani California" en komen binnen op plaats 45. Peter Evrard komt met zijn eurosongsingle "coward" binnen op plaats 40. De revelatie van 2006, Marjolein, komt binnen op plaats 38 met "Luister naar m'n hart". De hoogste nieuwkomer deze week is Udo met "Winter in July". Hij komt binnen op plaats 31.

Onderaan de charts Klimmen de Sugababes met "Red Dress" verder naar plaats 35. Wat hoger in de lijst klimt Ne-Yo van plaats 30 naar plaats 22 met "So Tick". Bovenaan de lijst doet Rihanna een goede zaak. Zij stijgt door van plaats 18 naar 6. De hoogste stijger deze week is Shakira feat. Wyclef Jean met "Hips don't lie". zij steeg 14 plaatsen en staat nu op plaats 7.

Deze week ziet de top 10 er helemaal anders uit als vorige week. Sean Paul stijgt 2 plaatsen door en staat nu op 2 met "Temperature". Meck Feat Leo Sayer staat nu op plaats 9 met "Thunder in my heart again". De Vlaamse Schlagerzangeres Laura Lynn moet drie plaatsen inleveren met "Arrivederci Hans" en staat nu op 8. Zoals eerder vermerld Staan Shakira Feat Wyclef Jean op plaats 7 en Rihanna met "SOS" op plaats 6.

Deze week is de top 5 op 2 plaatsen na helemaal gewijzigd. We beginnen allereerst met Juannes die 1 plaats stijgt en nu op plaats 5 staat. Blijven staan op 4 Eros Ramazotti & Anastacia met "I Belong to You". Ook blijven staan op 3 is Kate Ryan met "Je T'adore". 1 PLaats moeten inleveren zijn de Pussycat Dolls Feat. William met "Beep" en staan nu op 2. 1 plaats geklommen maar wel de ineuwe nummer 1 zijn de Black Eyed Peas met "Pump It".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: