Vanaf maandag 31 maart gaat JIM een hele week back to the 90’s. Elke dag krijg je de originele afleveringen van de Super 50 geserveerd met daarin de 50 beste, of misschien wel meest foute, hits uit de jaren 90. Om je hélemaal terug in de sfeer te brengen zendt JIM een special uit rond de hitsensatie van toen: 2 Fabiola. Wist je trouwens al dat ook de JIM-VJ’s fervente aanhangers van de jaren 90’s zijn? Zij maakten alvast een eigen versie van ‘What is Love’ van Haddaway.

Het foute kapsel van Wham!-zanger George Michael, de parachute broek van MC-Hammer, en de ooguitstekende puntbeha’s van Zohra, wie herinnert zich de trendsettende jaren 90 niet? Naar aanleiding van JIM’s I Love The 90’s Party, 12 april in de Ethias Arena in Hasselt, laten we deze geweldige periode nog eens herleven. Een hele week lang zenden we de Super 50 uit met een selectie van de populairste clips uit de nostalgische nineties gepresenteerd door Koen Wauters en Francesca Vanthielen. Verwacht je maar aan vette hits van Culture Beat, Dr. Alban, 2 Unlimited, DJ Sash, enz. Maar er is meer! JIM brengt ook een volledige special rond 2 Fabiola. Daarin krijg je een terugblik op interviews met Pat Krimson en Zohra, serveren we beelden van hun concerten en trakteren we je op de clips van hun grootste hits!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is zullen ook enkele programma’s bij JIM een flashback doen naar de 90’s. In Moviesnackx brengt VJ Bram je een overzicht van de beste film releases en series van 1990 tot 1999 en Showtime zet de belangrijkste showbizzgebeurtenissen van toen op een rijtje: Wie was een rising star en wie ging een bitter einde tegemoet, wat waren de trends en muzikale hoogtepunten, enz.

Ook in de Life Is Live Show gaat VJ Dimi way back! In aangepaste styling ontvangt hij elke dag een 90s-getunede JIM-VJ en interviewt hij enkele vergeten iconen. Zelfs de film op dinsdagavond is een klassieker uit die tijd: Teenage Mutant Ninja Turtles II.

Ook onze VJ’s brachten hun rebelse tienerjaren door in de nineties. Zij zetten vol overtuiging nog eens een stapje terug in deze foute periode met hun lijflied ‘Life is Live’, een geslaagd remix van de 90s hit ‘What Is Love’ van Haddaway. Met een nieuwe tekst en een over the top clip kan dit niet fout gaan, of juist wel? Je kan hem hier bekijken en zelf oordelen.

# 90’s Week: Super 50
Van maandag 31 maart tem vrijdag 4 april om 15.30.
Van maandag 31 maart tem donderdag 3 april om 00.00
Zaterdag 5 april en zondag 6 april om 12.30

# 90’s Week: 2 Fabiola Special
Maandag 31 maart om 23.00
Herhaling: Donderdag 3 april om 16.30, zaterdag 5 april om 18.30 en zondag 6 april om 13.30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: