Merol! Les Truttes! High Hi! Isaac Roux!

Ha, de geur van de prille lente! Haar ontluikende bloesems, haar eerste terrasjes, haar lonkende feestjes. Nu de winter eindelijk een enkeltje richting Antarctica heeft geboekt, mogen de shorts en kleedjes weer uit de kast - die Crocs laat u er maar beter zitten. Dwarrelden samen met onze zomerse garderobes ook naar beneden: de eerste lading namen voor de 30ste editie van Zeverrock.

Spelen ten dans op 4 en 5 augustus: de Nederlandse popgodin Merol, hij die muziek maakt als warme dekentjes: Isaac Roux, powerpoptrio High Hi, het vijftal Oproer-kraaiers en de onbetwiste keizers van het betere medleywerk: Les Truttes! Wie tussendoor zijn of haar dansbeentjes wil losschudden, kan rekenen op de professionele hulp van Magik, Nina Black, Olsan Twins en - maak u maar op voor een rondje gekdoenerij op foute knallers - Sabrina's Feestje. Yep, bands en dj's die zelfs de meest stijve houten Klaas zouden doen meedingen naar de wisselbeker Bart Peeters voor Extreem Enthousiasme.

Wie erbij wil zijn op het fijnste feestje van Zevergem en omstreken, kan vanaf nu zaterdag 22 april om 10 uur een ticket op de kop tikken. Inflatie staat niet op onze line-up: voor een dagticket betaal je net zoals de voorbije jaren 30 euro, een combiticket wisselt voor 50 euro van eigenaar (zonder administratieve kosten). Tickets zijn uitsluitend online te koop via zeverrock.be/tickets.

U zoekt nog een geschikte festivaloutfit? Dan kunnen we een bezoekje aan onze webshop van harte aanbevelen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over