Na de release van zijn zomersingle "tngt", staat de Brusselse YellowStraps op het punt Europa te doorkruisen en het brede publiek kennis te laten maken met zijn muziek. Zijn tournee start met een optreden in Seoul, Zuid-Korea, waarna hij de tour verderzet op het Europese vasteland.

De Europese tour start op 23 september in Brussel tijdens La Nocturne del'ULB en op de voorlaatste datum, 9 februari 2023, komt hij terug naar de hoofdstad met een optreden in Ancienne Belgique. Tussendoor zal YellowStraps te zien zijn in Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Tickets gaan in verkoop vanaf donderdag 1 september om 11u en kunnen hier worden aangekocht: https://yellowstraps.bleucitron.net/

Eerder dit jaar tourde YellowStraps rond in Canada waarbij verschillende opnames werden gemaakt van zijn live concerten. Deze tour diary werd uitgebracht als videoclip voor "tnght" en toont de geweldige live energie.

Somni herwerkt de single tnght

De in de U.K. geboren - en in L.A. gevestigde - producer en singer-songwriter Somni heeft een remix gemaakt van "tnght". De producer geeft een volledig nieuwe dimensie aan het nummer door de vocalen te verwringen en de beat te herwerken.

Somni is uitgeroepen tot Best New Artist op de muziekblog Pigeons and Planes en stond eerder al hoog in verschillende editorial playlists van Spotify zoals Chill Vibes (2M+), lofi beats (4,7M+), Pollen (1M+) en meer.

LIVE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over