ZILLION-fans hoeven deze zomer geen vliegtuig naar Ibiza te nemen om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Op zaterdag 1 juli wordt Flanders Expo omgetoverd tot Zillion-beach. En zoals we gewend zijn van Frank Verstraeten haalt hij ook nu het onderste uit de kan met alweer een spectaculaire productie. "Het is misschien moeilijk voor te stellen als je aan Flanders Expo denkt, maar we zullen ervoor zorgen dat iedereen zich bij binnenkomst meteen op het party-eiland zal wanen.” aldus Frank Verstraeten.

Geen strand zonder water! Wie in zwemshort of bikini verschijnt, krijgt gratis toegang tot de exclusieve ZIP-pool area voor een verfrissende duik! Er zal ook een rustigere lounge-area zijn waar mensen een cocktail kunnen drinken en een hapje eten.

Met Ferry Corsten en Markus Schulz achter de draaitafels weet Zillion opnieuw twee wereldtoppers uit het trance-genre te strikken. Zij zullen het publiek verwennen met een zonnige mix van Vocal ‘Ibiza’ house, ‘Summer Vibe'-classics. Ook de vaste resident DJ’s zullen ervoor zorgen dat liefhebbers van de typische Zillion ‘retro’ Sound helemaal aan hun trekken komen.

Tickets starten vanaf €39,95 en zijn te koop op https://zillion.XXX

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over