Chiquita stelt samen met Mel & Gru een nieuw aangeklede kusttram voor op het Kaaistation in Oostende op 29 juni om 10u. De tram kreeg een “Verschrikkelijke Ikke 3” make-over met in de hoofdrol Gru en de banana loving Minions.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent. In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt. In de Nederlandstalige versie, neemt Koen Van Impe Gru en Dru voor zijn rekening. Lucy wordt vertolkt door Tine Embrechts en Bratt door Gene Thomas.

De Minions houden van Chiquita bananen en wij zijn verheugd om opnieuw onze blauwe stickers volledig in het teken van de nieuwe Universal-film te plaatsen. In totaal zijn er 30 verschillende stickers die je deze zomer op onze bananen kan vinden. Er is ook een spaaractie aan verbonden met leuke prijzen (lees: een autozonnescherm, een picknickdeken of een Bluetooth luidspreker) — deze actie loopt tot en met 31 juli 2017 (zolang de voorraad strekt).

Kom op donderdag 29 juni omstreeks 10u naar het Kaaistation in Oostende en bewonder samen met Mel & Gru de Verschrikkelijke Ikke 3 tram!

Verschrikkelijke Ikke 3 vanaf 5 juli in de bioscoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over