n de high-voltage dag- en nachtclub REX ga je tijdens DTRH24 voor de volle 1000%. Deze dj’s en selectors vullen het hele weekend de vloer tot max laadvermogen met techno, house, elektronica en drop-heavy beats.

Bekijk hier de nieuwe Down The Rabbit Hole 2024 trailer

Afra: Deze Rotterdamse undergroundpionier omarmt elke dansvloer met een diepe platenkoffer vol Detroit-invloeden, woeste acidparels en technodiamanten.
Angel D'lite: Dit opstomende talent uit Zuid-Londen geselt haar dansvloerdiscipelen met een meedogenloos zweepslagensalvo van trance, garage en eurodance.
Cinnaman: Al twee decennia een spin in het Amsterdamse undergroundweb als erkend vakman in electro- en hiphopbeats, die altijd speurt naar meer invalshoeken om zichzelf te vernieuwen.
Darwin: Deze Berlin-based Canadese technovisionair laat haar bassen heerlijk overkoken en breakbeats tekeergaan.
DASCO: Met klassieke dance en ongekende levenslust omarmt deze Berlijnse op dansvloeren wereldwijd de diversiteit. Het leven moet gevierd worden – en wel samen.
DJ Assault: Rapper, producer, draaitafelkanon en medegrondlegger van het subgenre ghettotech, een onfeilbare formule van hiphopbeats, electro en gangstastyle chants – bij voorkeur over 's werelds populairste vorm van beweging.
DJ Shahmaran: Deze barnstormer in de queerscene zit compromisloos de bass op de hielen, of je die nu vindt in rave, breakbeats, house of andere clubtempo bangers. Intens en gelukkigmakend.
Eversines: Al ruim een decennium stuurt deze dj vanuit Amsterdam de smakelijkste tunes de wereld in, aan de energieke en dromerige kant van het elektronische spectrum.
Fafi Abdel Nour: Deze Groninger weet als geen ander de energie te vangen van de housescene van de jaren 90: de onbevangenheid, de experimenteerdrift, het onversneden optimisme.
Ineffekt: Een beetje wiegen, een beetje dansen, een beetje dromen, een beetje sjansen: het effect van deze dj/producer uit Amsterdam is velerlei, maar resulteert altijd in een kleurrijk en euforisch palet.
JASSS: Deze Berlijnse dj/producer van Spaanse origine jaagt haar avontuurlijke, kiezelharde en industriële techno met nietsontziende donderdrift door de speakers.
Kessler (live): Met zijn eclectische stijlenpalet van jungle, drum-'n-bass en ambient staat deze Rotterdamse Ier inmiddels hoog op de posters van clubs en festivals.
Laura Meester: De dj-booth is de favoriete stek van deze Nederlandse en de dansvloer het decor dat steevast in vuur en vlam gezet wordt met zonnige housebeats en (African) disco.
Lola Haro: Voel de diepe uptempo-electrovibe en ga compleet uit je kratje op de laag voor laag opgebouwde feelgoodtracks van deze Antwerpse mixmaster.
Orpheu The Wizard: De tovenaar van Amsterdam duikelt zijn platen op in de verste uithoeken, recht door genres, continenten en tijdvakken heen. Van sommige tracks zou je niet geloven dat ze bestaan als je ze niet met eigen oren zou horen.
Passion DEEZ: Deze gangmaker komt hard met een draaistijl waar het enthousiasme voor UK bass, grime en jungle vanaf spat, net als van die zorgvuldig uitgezochte 'oh ja!'-samples.
Private Hearts Radio (Elias Mazian + Special Guest): Deze alleskunner fladdert feelgoodliedjes fluitend tussen allerlei muziekgenres door en verbindt ze op speelse wijze met elkaar tijdens een liveopname van zijn radioshow Private Hearts. Mét special guest, want meesterbrein Elias Mazian trakteert en verrast altijd.
ROLROLROL: De experimentele producer Jameszoo en toetsenman Niels Broos wagen zich als duo aan een schijnbaar chaotische wirwar van pop, moderne jazz en elektronica
Sally C: De gouden vintage house van deze gestaalde topselector is om op te bouwen: van acid tot hiphouse en alles ertussenin, banger na banger na banger.
Sansibar (live): Bij deze producer uit Helsinki is alles vloeibaar: house, techno, electro, new beat, jungle, downtempo, breakbeats, trance… je kunt het zo gek niet verzinnen of hij vlecht het aan en door elkaar.
Sarkawt Hamad: Deze dj uit Amsterdam is niet bang voor afwijkende ritmes en blijft nooit langer bij een genre hangen dan strikt noodzakelijk. Kernwoorden: dubby, psychedelisch, melodieus, mysterieus, verleidelijk, verslavend.
Session Victim (live): De livesets van dit Duitse duo geven je warmte, licht en levensvreugde vol zomerse trompetjes, zwoele samples en broeierige beats. Zie ze stralen, daar achter de draaitafels.
Shared Joy (Guus Christian & Sander Emil): Dit Nijmeegse duo deelt een diepe liefde voor zwoele house vol soul en jazz. Vermenigvuldig deze vrienden met elkaar en je krijgt een zonovergoten set vol hartstochtelijke vocalen en smakelijke licks.
Tom Trago: Gezegend met een nooit aflatende nieuwsgierigheid maakte deze dj/producer zich al van zo’n beetje elk genre meester; van uitbundige disco tot onderkoelde psychedelica en alles wat ertussen ligt. Verplichte kost.
Tour-Maubourg: Deze Fransman dropt plaatjes van platen, volgekleurd met soulvocalen, originele baslijnen en laidback beats die je zomer in REX compleet maken.

Lees alle uitgebreide info over het programma tot nu toe op downtherabbithole.nl en check de officiële DTRH24 Spotify-playlist. Duik onder in het REX programma van dit jaar met de REX playlist en kom alvast in de stemming met een aantal sets opgenomen tijdens DTRH23 van o.a. Ambu Bambu, Desert Sound Colony en Perdu via Soundcloud. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt.

BLIJF OP DE HOOGTE
Volg Down The Rabbit Hole op Instagram, Facebook, X en TikTok zodat je zeker weet dat je niets mist. En laat vooral je vrienden weten dat je erbij bent door je aan te melden voor het Facebook-event.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: