Sean Paul en Sergent Garcia krijgen op 13 en 14 juli het gezelschap van de volgende toppers: Gente de Zona, Ruger, Zap Mama en Jonna Fraser!

GENTE DE ZONA deed in 2022 als headliner op Afro-Latino waarvoor ze gekend zijn: het feestje naar het Cubaans kooppunt brengen! Dit jaar komen ze terug op zaterdag 13 juli om dit nog een keer over te doen met hun typische cubaton & reggaeton. Het wordt een exclusief Benelux concert en naast nieuw materiaal laten ze graag hun wereldhits op jullie los zoals 'Bailando' feat. Enrique Iglesias, 'La Gozadera' feat. Marc Anthony, 'Ni Tu Ni Yo' feat. Jennifer Lopez, 'Patria y Vida', 'Hablame de Miami' en 'Soy Yo'.

Zaterdag 13 juli krijgen we ook een exclusief Belgisch concert op Afro-Latino van RUGER! De singer-songwriter uit Nigeria is razendsnel uitgegroeid tot een absolute ster in de afrobeats scene! Zijn unieke mix van uptempo beats, soulvolle vocals en herkenbare lyrics over liefde, verlangens en zelfvertrouwen hebben wereldwijd de harten van vele fans veroverd. Hits als 'Bounce', 'Dior', en 'Bad Man' zijn slechts een voorproefje van zijn talent. Ruger werkte ook al samen met D'Prince en Rema.

Met ZAP MAMA duiken we in de schatkamer van de Belgisch muziekscene, meer specifiek in die van de rijke Belgo-Congolese muziek. Zap Mama weet als geen ander de traditionale ritmes te vertalen naar een hedendaagse sound. Na meer dan 30 jaar van internationaal succes verschijnt dit jaar 'The Best of Zap Mama' en neemt frontvrouw Marie Daulne haar band weer op tournée. In 2006 gaf Zap Mama op Afro-Latino al een keer een legendarisch concert. Nog nooit gezien ? Dan is nu je kans! Op zaterdag 13 juli...

Recht uit Zaandam komt JONNA FRASER op zondag 14 juli naar Afro-Latino. Deze rapper en zanger met Surinaamse roots is in Nederland niet van de podia te krijgen! Hits als 'Ik Kom Bij Je', 'Do or Die' feat. Broederliefde, 'My Love' en 'Nu of Nooit' zorgde in mei 2023 voor 2 uitverkochte shows in de AFAS Live Arena in Amsterdam! Enkele jaren terug gaf hij een sterke show op Pukkelpop. Hij komt graag naar het zuiderse België!

De online voorverkoop loopt via de website van Afro-Latino, hierbij de link. De voorverkooprijzen zijn: Zaterdag 13 juli: 59 euro, zondag 14 juli: 29 euro en de 2-daags combi: 79 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over