Het is hem toch maar weer mooi gelukt: Christoff heeft met zijn nieuwe single ‘Sweet Caroline’ opnieuw een nummer één hit te pakken in de Vlaamse top 10. Voor Christoff is het ondertussen al de 10de (!!!) nummer één hit op rij en uiteraard is de zanger daar heel blij mee. “Het blijft een heel grote voldoening als artiest wanneer de mensen je liedje appreciëren en als je op nummer één staat. Of het nu de eerste keer is of de vijfde of de tiende keer, dat maakt niet uit. Voor mij is en blijft dat een intens en speciaal gevoel,” zegt Christoff.

Op zaterdag 19 november staat er voor Christoff een groot feest op het programma, want dan trekt hij samen met Luc Steeno, Andrei Lugovski, Lindsay, The Sunsets, Dana Winner, Jo Vally, Florian Silbereisen, Kathleen Aerts en Willeke Alberti naar de Ethias Arena in Hasselt voor ‘Christoff & Vrienden’. “Al meer dan een jaar staat 19 november met zwarte viltstift in mijn agenda genoteerd. Het wordt een bijzondere avond, want ik vier samen met mijn muzikale vrienden en fans, 20 jaar Christoff. Ik heb er nu al ongeloofelijk veel zin in. Naast de bijzondere duetten, zal ik uiteraard ook mijn grootste hits zingen en heb ik nog een aantal verrassingen in petto!” zegt Christoff.

Om al in de sfeer te komen, heeft Christoff een schitterende videoclip opgenomen die hoort bij zijn 10de nummer één hit ‘Sweet Caroline’. Je ziet Christoff glunderen en genieten in het café, samen met zijn vrienden. De aandachtige kijker zal zeker ook Johan en Annelies van The Sunsets herkennen in de videoclip. Bekijk de clip hier.

www.christoffenvrienden.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: