Maurice Engelen start dit weekend een grote Amerikaanse tournee met zijn bands Praga Khan en Lords of Acid. De aftrap wordt gegeven in Los Angeles op vrijdag 13 maart en het slotconcert vindt plaats op woensdag 15 april in San Francisco. De tour zal niet minder dan 29 grote Amerikaanse steden aandoen, verspreid over 21 Amerikaanse staten.

Maurice Engelen verklaart. "We zijn hier woensdagnacht aangekomen in Los Angeles voor 2 dagen repetitie. We zijn dus echt door het oog van de naarld gekropen nu het inreisverbod voor Europeanen van kracht gaat vanaf zaterdag. Op zaterdag zal Praga Khan trouwens optreden in de concertzaal van het wereldvermaarde Hard Rock Café op de Strip in Las Vegas."

"Het blijft nu bang afwachten hoe het Corona virus zich zal verspreiden in Amerika. De tour zal vijf weken duren en we zullen alle grote steden aandoen (NY, Chicago, Denver, Dalllas, Seattle enz). Sommige staten zijn meer getroffen dan andere. We hopen van harte dat de concerten zullen kunnen blijven doorgaan. Gisteren heeft het Amerikaanse management nog kontakt gehad met alle organisatoren en voorlopig staat het licht op groen”.

“De vrees voor het Corona virus is hier duidelijk merkbaar. Ook hier in Los Angeles wordt uitvoerig aandacht besteed aan de hygiënische voorzorgsmaatregelen. Ook op onze tourbus zijn de ontsmettingsmiddelen in overvloed aanwezig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit een vreemde situatie vind. But the show must go on!“

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over