Het was de jongste maanden een beetje stiller rond David Vandyck, de jongste artiest op het ‘Vlaamse Sterren’-label van CNR Records. Een weloverwogen keuze en noodzaak want David werkte in de studio druk aan zijn 2de album dat eind Augustus ’13 op release zal komen.

Iets meer dan 2 jaar geleden kon je David Vandyck nog eerder ‘een nobele onbekende’ noemen maar sinds het verschijnen van zijn debuutalbum ‘Dichtbij’ eind 2011 en een paar succesvolle singles zoals o.a. ‘Een Superlange Nacht’, ‘De Liefde Weer Ontdekt’ en ‘Met Heel Mijn Hart’ heeft hij zijn plaatsje tussen de andere Vlaamse artiesten weten te verzilveren.

Voor de zomer van 2013 pakt David Vandyck uit met een knaller van een zomersingle ‘Meisje Van Mijn Dromen’! Een nummer dat helemaal doet denken aan de stijl die Braziliaanse artiesten zoals Michel Telo en Gusttavo Lima hanteren… maar dan helemaal in het Nederlands! David schreef het nummer zelf samen met goeie vriend Udo Mechels en Patrick Hamilton, tevens de producer van de single en het aankomende album.

Ook al durven we ons nu al wel eens laten ontvallen dat de zomer van 2013 geen topzomer wordt… aan David Vandyck en zijn ‘Meisje Van Mijn Dromen’ zal het zeker niet gelegen hebben…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: