© Vitaya

In ‘Schat, ik heb niets om aan te doen’ geeft Lien Degol de Vitaya-kijker elke woensdag een fashioninjectie. Ze duikt wekelijks een andere kleerkast in en stelt orde op zaken. Maar omdat Lien nooit genoeg krijgt van mode, passeert ze nu ook elke zaterdag op het Vitaya-scherm.

In het nieuwe, tweede seizoen van In Stijl met Lien bewandelt Lien Degol opnieuw het make-overpad. Acht weken lang geeft ze telkens één vrouw een verfrissende modedouche en een verrassende nieuwe look. Lien onthult do’s en don’ts op fashiongebied en shopt de ideale outfit voor haar restyling bij elkaar. Ze camoufleert probleemzones, accentueert de vrouwelijke vormen en tovert iedereen in een mum van tijd om tot een stijlicoon.

Lien nodigt de fashionleken – die ingeschreven werden door familie, vrienden of collega’s – opnieuw uit in haar trendy loft, waar het make-overproces van start gaat. Elke gast brengt een koffer mee met daarin de kledingstukken die haar typeren. Op basis van een gesprek, de inhoud van de koffer en een lichaamsanalyse probeert Lien de ideale look te bepalen en geeft ze nuttige stylingtips. Daarna is het tijd voor het grote werk: een afspraak met de kapper, de visagiste én de spiegel!

In de eerste aflevering gaat Lien aan de slag met de dertigjarige Els uit Keerbergen. Haar zus An schreef Lien een briefje omdat ze Els graag ‘deftiger en koketter’ voor de dag zou willen zien komen. Els is de laatste jaren een paar kilo’s bijgekomen en weet niet meer hoe ze zich met haar nieuwe figuur stijlvol kan kleden. Ze weigert voorlopig toe te geven aan dat maatje meer en koopt daarom regelmatig te kleine kleren. Els hoopt dat Lien haar de juiste weg kan tonen, zodat ze opnieuw stijlvol en trendy voor de dag kan komen.

Aflevering 1 op zaterdag 10 november 2012 om 19.30 uur op Vitaya

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: